Facebook   Twitter   Friendfeed
  • Cepsilon
  • Cepsilon
  • Cepsilon

General Mobile 3 Milyon Telefon Üretecek

General Mobile Türkiye distribütörü olan Gençcell'den yapılan açıklamaya göre, firma, 3 yıl içinde 3 milyon adet cep telefonu üretmeyi hedefliyor. Gençcell Yönetim Kurulu Başkanı Necati Genç, 2006 yılından beri General Mobile ürünlerini pazarladıklarını ve üç yılda ortalama satış değeri 500 milyon dolar olan 3 milyon adet cep telefonunu Türkiye'deki Anel tesislerinde üretmek için anlaşma imzaladıklarını belirtti.

Çevre ülkelerden üretim siparişi aldıklarını da belirten firma yetkilileri, şu anda günlük üretimlerinin 1000 adet olduğunu ve geçen yılki satış rakamlarında özellikle 3G'li modellerde istedikleri başarıyı yakalayamadıklarının altını çizdi.

Okunma: 543 | Toplam yorum: 0
Eklenme Tarihi: 25 Ocak 2010 Son Güncelleme: 25 Ocak 2010

 

Yorum ekle

Yorum yazarken lütfen yazım ve noktalama kurallarına dikkat ediniz. Tamamı BÜYÜK harflerle yazılan, Türkçe karakter kullanılmayan (i yerine ı, ö yerine o gibi), hakaret ve küfür içeren, ticari amaç taşıyan, bir sebep belirtmeden ürüne ya da firmaya yönelik karalama yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Herhangi bir yorumu cevaplamak istiyorsanız "Alıntı" özelliği kullanınız. Yeni eklenecek yorumlardan haberdar olmak isterseniz "Sonraki yorumları bana bildir" seçeneğini işaretleyiniz. Sonraki yorumlar e-posta adresine gönderilecektir. Daha sonra bu aboneliğinizi, size gönderilecek e-postadaki ilgili bağlantıdan sonlandırabileceksiniz.


Güvenlik kodu
Yenile


---

Cepsilon
İstatistik
İnternet Reklamları